We willen het jaar allemaal met een schone lei beginnen, toch? Welnu, wat is een betere manier om dat te doen dan te werken aan het overwinnen (en overbelasten) van alles wat ons tegenhoudt!

  1. Mijn partner is op dit moment niet geïnteresseerd in seks, en ik snap het helemaal, ik ben zelf op die plek geweest. Maar ik voel me tegenwoordig echt seksueel. Hoe kan ik mijn verlangen bevredigen terwijl ik de deur openhoud zodat ze kunnen meedoen als ze er weer klaar voor zijn?

Het hebben van niet-overeenkomende libido's is een van de meest voorkomende problemen waarmee paren te maken krijgen, vooral in een langdurige relatie. Gelukkig is het antwoord op de meeste niet-overeenkomende libido-hik jezelf kunnen bevredigen - oftewel masturbatie! Masturbatie kan ons helpen onze eigen behoeften te bevredigen terwijl we ook genieten van wat welverdiende zelfzorg, ruimte creëren om ons te hechten aan ons eigen lichaam en de druk wegnemen van onze partner. Als je een fan bent van penetratie, zou ik de fantastische speeltjes in de Thruster Prime-collectie ten zeerste aanbevelen - gebruik ze met jezelf en nodig je partner uit om mee te doen wanneer ze zich verleid voelen.

stoten-dildo-prime

  1. Ik kan alleen klaarkomen als ik me voorstel dat ik een vreemde neuk, alleen of met een partner. Is er een manier om mijn fantasie te behouden zonder de verbinding met mijn partners te verbreken tijdens seks?

Het woord fantasie is geweldig omdat het inspelen op onze fantasieën hot en gevierd moet zijn, niet genegeerd! Als het gaat om de fantasie van vreemden, fantaseren we meestal over afwisseling en het onbekende. Het betekent niet dat je bedoelingen slecht zijn, het maakt gewoon plaats om heel creatief te zijn met zoiets als rollenspel: kies onze personages voor jou en je partner om te spelen, en speel de scène na als "vreemden". Als je fantasieën ertoe leiden dat je gaat jiggen met speelgoed dat niet van deze wereld is, bekijk dan de speelse reeks sexy gadgets van Boutique Voila .

  1. Ik ga het nieuwe jaar single in en daten is wel het laatste waar ik aan denk, ik ben nog steeds verliefd op mijn ex. Ik ben momenteel ook niet echt geïnteresseerd in zelfspelen. Hoe krijg ik mijn vonk terug?

Ironisch genoeg als het gaat om seksueel libido, verlies je het als je het niet gebruikt! De beste manier om je vonk terug te krijgen, is door tijd vrij te maken om sensueel en seksueel te zijn en je behoeften te verkennen. Hoe meer we ons verlangen met onszelf kunnen helen, hoe meer we onze seksuele energie levend en wel kunnen houden. Voor iets zachts en unieks zou ik het seksspeeltje Rose van Boutique Voila aanraden.

roos-zuig-vibe